Ενημέρωση Πολιτικής σχετικά με τον COVID 19

Βασική προτεραιότητα του Aelia Luxury Suites είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των πελατών και των συνεργατών μας παγκοσμίως.

Για την αντιμετώπισης της πρόσφατης πανδημίας του ιού COVID-19, συνεχίζουμε να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization – WHO) και του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας.

Το Aelia Luxury Suites έχει ενημερωθεί λεπτομερώς σχετικά με τα μέτρα προστασίας και πρόληψης, τα οποία κυμαίνονται από μέτρα υγιεινής, που περιλαμβάνουν αυξημένη καθαριότητα και απολύμανση, μέχρι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την αντιμετώπιση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του COVID-19 ή πιθανόν απαγορεύσεων κυκλοφορίας στα πλαίσια της καραντίνας σε περίπτωση ύποπτων κρουσμάτων, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Πολιτική Ακύρωσης

Το Aelia Luxury Suites ενημερώνει διαρκώς την πολιτική ακυρώσεων, ώστε να αντικατοπτρίζει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, σχετικά με τον COVID-19.

Η πιο πρόσφατη πολιτική μας επιτρέπει τη δωρεάν ακύρωση στα εισερχόμενα και εξερχόμενα άτομα και groups, σε κάθε πλάνο που έχουν επιλέξει οι επισκέπτες μας, μέχρι τον Ιούνιο του 2021, ή αργότερα ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές των τοπικών αρχών.

Προτείνουμε να προσαρμόσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, αμέσως μόλις λάβετε την απόφαση, επικοινωνώντας με το ξενοδοχείο στο info@aeliasuites.com, ή με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, αν κάνατε κράτηση μέσω εξωτερικού συνεργάτη. Η ακύρωση πρέπει να γίνεται πριν από την ημέρα της άφιξής σας, καθώς η μη εμφάνιση μπορεί να οδηγήσει σε μερική χρέωση.

Font Resize